Quiche lorraine recept
Quiche Lorraine recept
- 1 prei
- 125 gram fijne bacon
- 125 yorkham
- 5 lente uitjes
- 1 teen knoflook
- 125 gram geraspte oude kaas
- 5 eieren
- 250 milliliter slagroom ongezoet
- Peper en zout naar smaak toevoegen
Bereidingswijze
- Fruit de fijn gesneden bacon licht aan.
- Voeg de prei, bosui, knoflook en yorkham hierbij laat even kort meebakken.
- Tik de eieren in een kom.
- Voeg hier de room en de kaas aan toe en draai dit tot een gladde massa.
- Voor een hogere smaaksensatie kunt u heerlijke omelet kruiden gebruiken. (deze zijn te koop bij Intratuin Barneveld)
- Beleg het deeg met een lepel helemaal met uw gebakken garnituren.
- Voeg de saus toe en smeer deze goed uit.
- Laat dit afbakken in de oven op 200⁰ hete lucht gedurende 3 kwartier.
Probeer ook eens de Quiche van Frank > https://www.frankvansteeg.nl/quiche-broccoli-en-geitenkaas
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!