Hang-op
Hang-op
- 2 liter yoghurt
- 500 milliliter slagroom
- 2 vanille stokjes
- 2 zakjes vanille suiker
- 2 eetlepels honing
Bereidingswijze
- Neem een grote bol zeef en leg die boven een hoge bekken of pan.
- Maak een poleerdoek of dunne theedoek nat en wring uit.
- Laat de Yoghurt in de natte theedoek tussen de 12 en 24 uur hangen.
- Het uitgelekte vocht kunt u wegspoelen en de dikke yoghurt massa gaan we mengen met lobbig geslagen room.
- Daarna voegt u de vanille suiker, honing en binnenkant van het vanille stokje toe. Dit kunt u doen door het leeg te schrapen met de achterkant van een mesje.
Maak er heerlijke verse bosvruchten compote bij en u heeft uw eigen heerlijke hangop dessert in een handomdraai klaar!.
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!