Kok op locatie
Mijn naam is Frank van Steeg en woon in hartje Veluwe, tussen de prachtige bossen en heiden in Nunspeet. Mijn passie voor koken is er van jong af aan. En dit is wat ik dagelijks mag doen! Heerlijke gerechten bereiden en aankleden waar anderen van kunnen genieten.
Puur koken
Verse producten vormen de basis van veel van mijn gerechten. Mijn uitgangspunt als kok: blijf puur, blijf bij de natuur. Dus, gebruik verse kruiden, vlees en vis van het seizoen. Elke smaakpapil wil ik met mijn kookkunsten raken. Geweldige producten samenbrengen, de juiste dosering kruiden toevoegen en daarna echt genieten. Dat geeft me voldoening!
Meerwaarde
Als ik met u als klant in gesprek ga dan vind ik het altijd leuk om te achterhalen waarmee ik u gelukkig zou kunnen maken. Natuurlijk loop ik ook tegen grenzen aan. Toch probeer ik mijn gasten altijd meer te bieden dan ze zelf in gedachten hadden. Simpelweg omdat daar een groot deel van mijn werkplezier in ligt. Aan vrijwel iedere situatie valt voor mij een mouw te passen; ook uw uitdaging ga ik graag aan.