Afgelopen zaterdag 4 juni 2016 heeft Frank van Steeg onze familie een fantastische avond bezorgd door bij ons thuis op de boerderij te koken. Het eten, de verzorging en de bediening vonden wij uitstekend, Bij elke gerecht was een verrukkelijke Italiaanse wijn. Terwijl Frank binnen aan het kokkerellen was konden wij als familie onbezorgd en met volle teugen buiten genieten van elkaar onder het genot van allerlei lekkere hapjes, spaghetti en dranken. Het was een echt feest om zo heerlijk verwend te worden door kok Frank. Nogmaals heel erg bedankt Frank voor alle heerlijkheden van die avond.
Ada en Daniel
Voor ons 12,5 jarig huwelijksjubileum hebben wij Frank gevraagd een culinaire tapasavond te verzorgen in ons eigen huis. Frank heeft samen met een leuk, vlot en hardwerkend team ons een onvergetelijke avond bezorgd! Voor een relatief grote club mensen heeft hij de hele avond tapas gerechten gemaakt. Verse en pure producten! Met het intakegesprek hebben wij samen al brainstormend een reeks van creatieve gerechten bedacht. Dit had hij goed voorbereid qua logistiek. De hele avond verliep soepel. Wat we samen hadden bedacht heeft hij goed vertaald en waar gemaakt! Ook de bediening heeft een bijzonder goed presentatie geleverd. Dank!
Fam. Geuze
Voor onze bruiloft hebben wij de middaglunch voor ruim 70 personen laten verzorgen door Frank. Goede communicatie gehad met Frank en alles is geleverd zoals besproken. De goede reacties van de gasten maakten het een super lunch! Bedankt!
Alfred en Marjolein
Frank (en Ageeth), de lunch op onze bruiloft waren top! De broodjes waren bijzonder lekker, de service was ook super. Wij dachten van tevoren dat het misschien teveel was, maar de geringe hoeveelheid broodjes die over was bewijst dat het voldoende en vooral erg lekker was 🙂 Ook belangrijk, de prijs was zeer redelijk! Een van de gasten noemde het een verrijking van de dag en dat was het ook. Kortom, een aanrader voor iedereen die wat extra’s wil.
Dirk en Bertine
14 november een bedankje voor de klussers geregeld. Als verrassing een thuiskok in onze nieuwe keuken. Frank heeft ons de werking van de stoomoven uitgelegd. Hij had hier namelijk al vaker meegewerkt, en wij zijn nog leken. We begonnen met een heerlijke zalm met salade vooraf. Om je vingers mee op te eten. Als tussengerecht paprikasoep. Iets wat we nog niet eerder ophadden, maar het smaakte ons allemaal goed. Als hoofdgerecht kregen we hertenbiefstuk. Heerlijk mals. Het toetje: hangop! Voor een paar iets nieuws voor een ander eindelijk een lekkere variant. De zak is leeggegaan zo lekker vonden we het. De keuken was weer netjes toen Frank vertrok en wij hebben de dagen erna nog van de restjes gesmuld! De klussers waren blij en hebben heerlijk genoten!
Fam. Stolk
Frank en zijn team hebben ons 40 jarig huwelijksfeest in Villa Hertenweide tot een onvergetelijke dag gemaakt. Onze 45 gasten en wij hebben genoten van een tapas menu met 15 verschillende gerechtjes. Het was heerlijk en het was heel afwisselend. Alles was zeer verzorgd. Frank nogmaals bedankt en heel veel succes.
Willy en Germt