{"id":1186,"date":"2015-12-22T13:12:16","date_gmt":"2015-12-22T12:12:16","guid":{"rendered":"https:\/\/cluster.swlogin.nl\/frankvansteeg\/?p=1186"},"modified":"2016-03-08T14:45:14","modified_gmt":"2016-03-08T13:45:14","slug":"speculaasmousse","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.frankvansteeg.nl\/speculaasmousse\/","title":{"rendered":"Speculaasmousse"},"content":{"rendered":"
Klop de eiwitten stijf met suiker.
\nKlop je slagroom lobbig(dat het een beetje een pap is) met de suiker en speculaaskruiden
\nSpatel!
\nDe slagroom door de eiwitten!
\nPak een aantal glazen en verdeel de speculaasmousse over de glazen.
\nLaat het minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.<\/p>\n
Tip: je zou ook eerst een klein laagje speculaas koekjes kunnen doen en daarna een laag mousse en dat steeds om en om. Benodigdheden voor Speculaasmousse 250 ml slagroom 3 eiwitten 10 g. speculaas kruiden suiker (naar smaak) Bereidingswijze Klop de eiwitten stijf met suiker. Klop je slagroom lobbig(dat het een beetje een pap is) met de suiker en speculaaskruiden Spatel! De slagroom door de eiwitten! Pak een aantal glazen en verdeel de speculaasmousse over de glazen. Laat […]<\/p>\n","protected":false},"author":4507,"featured_media":1219,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_exactmetrics_skip_tracking":false,"_exactmetrics_sitenote_active":false,"_exactmetrics_sitenote_note":"","_exactmetrics_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"class_list":["post-1186","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-geen-categorie"],"yoast_head":"\n
\n<\/strong><\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"