{"id":1187,"date":"2015-12-29T13:12:36","date_gmt":"2015-12-29T12:12:36","guid":{"rendered":"https:\/\/cluster.swlogin.nl\/frankvansteeg\/?p=1187"},"modified":"2016-03-08T14:56:23","modified_gmt":"2016-03-08T13:56:23","slug":"scroppino-van-prosecco","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.frankvansteeg.nl\/scroppino-van-prosecco\/","title":{"rendered":"Scroppino van Prosecco"},"content":{"rendered":"
Doe citroensorbetijs en vanille-ijs in een grote mengmachine of kom met handmixer.
\nMeng het nu alvast een beetje zodat het wat slapper wordt.
\nVerdun dit met prosecco totdat dit een milkshake dikte heeft.
\nVoeg hieraan een flinke scheut vodka en de ongezoete room toe zodat het lekker romig wordt en mooi gemengd.
\nLaat het nog even stevig door mixen.
\nServeer het vervolgens in een mooi champagneglas.<\/p>\n
Tip: Serveer het met een schijfje Citroen aan het glas.<\/strong><\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Benodigdheden voor Scroppino van Prosecco 200 g. citroensorbetijs 100 g. vanille-ijs 500 ml prosecco flinke scheut vodka 100 ml ongezoete room Bereidingswijze Doe citroensorbetijs en vanille-ijs in een grote mengmachine of kom met handmixer. Meng het nu alvast een beetje zodat het wat slapper wordt. Verdun dit met prosecco totdat dit een milkshake dikte heeft. […]<\/p>\n","protected":false},"author":4507,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_exactmetrics_skip_tracking":false,"_exactmetrics_sitenote_active":false,"_exactmetrics_sitenote_note":"","_exactmetrics_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[5],"tags":[],"class_list":["post-1187","post","type-post","status-publish","format-standard","hentry","category-lekkere-gerechten"],"yoast_head":"\n