{"id":1227,"date":"2016-03-08T15:39:18","date_gmt":"2016-03-08T14:39:18","guid":{"rendered":"https:\/\/cluster.swlogin.nl\/frankvansteeg\/?p=1227"},"modified":"2016-03-08T18:25:21","modified_gmt":"2016-03-08T17:25:21","slug":"pasta-carbonara","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.frankvansteeg.nl\/pasta-carbonara\/","title":{"rendered":"Pasta Carbonara"},"content":{"rendered":"
Kook de pasta in ruim zout water 7 tot 10 minuten ‘al dente’ gaar.
\nBak de spekjes, snij ondertussen de champignons, uien en knoflook in gewenste grootte en dikte.
\nVoeg dit bij de spekjes tijdens het bakken.
\nNeem een grote kom en doe hier de kaas, room en eidooiers in.
\nMeng dit goed door.
\nGiet de pasta af en meng deze met een scheutje olijf olie. En doe terug in de pan.
\nVoeg de champignons, uien en spekjes hier aan toe.
\nVoeg als laatste de saus ( room, kaas, eidooiers) er door en blijf goed maar voorzichtig roeren.
\nOpdienen wanneer u de juiste dikte heeft bereikt.<\/p>\n
tip: Erg lekker met rucola en ketjang pedis pinda’s!! .<\/strong><\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Benodigdheden Pasta Carbonara a l\u00e1 Europa 500 gr spaghetti 250 ml kookroom 250 gr geraspte oude kaas 3 eidooiers 250 gr spekblokjes 250 gram champignons 2 grote witte uien 2 teentjes knoflook Zout&Peper Bereidingswijze Kook de pasta in ruim zout water 7 tot 10 minuten ‘al dente’ gaar. Bak de spekjes, snij ondertussen de champignons, […]<\/p>\n","protected":false},"author":4508,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_exactmetrics_skip_tracking":false,"_exactmetrics_sitenote_active":false,"_exactmetrics_sitenote_note":"","_exactmetrics_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"class_list":["post-1227","post","type-post","status-publish","format-standard","hentry","category-geen-categorie"],"yoast_head":"\n